Remix d.o.o. Novosti

Tražite li automobil iz snova? Onda ste kod nas na pravom mjestu. Osigurajte si novo vozilo koje je odmah dostupno ili konfigurirajte svoj željeni model prema svojim željama.

  1. Novosti
  2. Vrhunski model T-Roc R predstavljen u Ženevi
22.04.2019
NOVOSTI VOLKSWAGENA

Vrhunski model T-Roc R predstavljen u Ženevi

Model T-Roc iznimno je popularan model koji je prodan u više od 200.000 primjeraka diljem svijeta. U ožujku je predstavljen T-Roc model R koji odiše sportskim izgledom.

T-Roc model R

Tijekom ožujka u Ženevi je održan međunarodni sajam automobila na kojem je Volkswagen marka predstavila novi vrhunski crossover model T-Roc R.

T-Roc model uveden je 2017. godine te odlikuje upečatljivim dizajnom

Inače, model T-Roc uveden je krajem 2017. godine te se odlikuje upečatljivim dimenzijama iznutra i visokom funkcionalnošću unutra. Osim toga, odiše svestranim stilom koji spaja suverenost SUV-a i dinamiku kompaktnog hatchback modela.

O njegovom skladu i popularnosti govori i sama činjenica da je prodano već više od 200.000 modela diljem svijeta. Koliko su kupci impresionirani modelom u Hrvatskoj govori i brojka da je do sada prodano već više od 1.000 primjeraka T-Roca u nepunih godinu dana.

No, sada je došlo vrijeme za dodatno poboljšanje modela.

Upoznajte T-Roc model R

Kao što smo spomenuli na početku teksta, u Ženevi je predstavljen T-Roc model R.

Specifičan i jedinstven vanjski i unutrašnji dizajn karakterističan za “R” modele nije izostao ni kod novog T-Roca. Sportski dizajn s novo oblikovanim prednjim i stražnjim dijelom vozila jednostavno ostavlja bez daha te slobodno možemo reći da T-Roc R1 objedinjuje životni stil i performanse.

T-Roc R1 objedinjuje životni stil i performanse

Model ima naglašen sportski izgled te se obraća individualistima kojima su istovremeno važni stilski nastup i izvanredna vozna svojstva. Novi T-Roc R razvila je i testirala tvrtka Volkswagen R, između ostalog i na legendarnom Nürburgringu, a u razvoju vozila su sudjelovali i svjetski WRX prvak Petter Solberg i Volkswagenov tvornički vozač Benjamin Leuchter.

Prijava Na newsletter

Sa našim newsletterom redovito ćete primati informacije o nama ka i izbor ekskluzivne ponude vozila!

Upisani podaci ne vrijede. Molimo pokušajte ponovo.

Molimo odaberite oslovljavanje

Nažalost, došlo je do problema kod prijave na newsletter. Molimo pokušajte ponovo kasnije.

checkbox_default

Mnogo hvala

Upravo ste se prijavili na naš newsletter

Uskoro ćete od nas primiti e-mail sa poveznicom potvrde. Molimo potvrdite prijavu otvaranjem poveznice.