NOVOSTI VOLKSWAGENA
22.04.2019

Vrhunski model T-Roc R predstavljen u Ženevi

Model T-Roc iznimno je popularan model koji je prodan u više od 200.000 primjeraka diljem svijeta. U ožujku je predstavljen T-Roc model R koji odiše sportskim izgledom.
T-Roc model R

Tijekom ožujka u Ženevi je održan međunarodni sajam automobila na kojem je Volkswagen marka predstavila novi vrhunski crossover model T-Roc R.

T-Roc model uveden je 2017. godine te odlikuje upečatljivim dizajnom

Inače, model T-Roc uveden je krajem 2017. godine te se odlikuje upečatljivim dimenzijama iznutra i visokom funkcionalnošću unutra. Osim toga, odiše svestranim stilom koji spaja suverenost SUV-a i dinamiku kompaktnog hatchback modela.

O njegovom skladu i popularnosti govori i sama činjenica da je prodano već više od 200.000 modela diljem svijeta. Koliko su kupci impresionirani modelom u Hrvatskoj govori i brojka da je do sada prodano već više od 1.000 primjeraka T-Roca u nepunih godinu dana.

No, sada je došlo vrijeme za dodatno poboljšanje modela.

Upoznajte T-Roc model R

Kao što smo spomenuli na početku teksta, u Ženevi je predstavljen T-Roc model R.

Specifičan i jedinstven vanjski i unutrašnji dizajn karakterističan za “R” modele nije izostao ni kod novog T-Roca. Sportski dizajn s novo oblikovanim prednjim i stražnjim dijelom vozila jednostavno ostavlja bez daha te slobodno možemo reći da T-Roc R1 objedinjuje životni stil i performanse.

T-Roc R1 objedinjuje životni stil i performanse

Model ima naglašen sportski izgled te se obraća individualistima kojima su istovremeno važni stilski nastup i izvanredna vozna svojstva. Novi T-Roc R razvila je i testirala tvrtka Volkswagen R, između ostalog i na legendarnom Nürburgringu, a u razvoju vozila su sudjelovali i svjetski WRX prvak Petter Solberg i Volkswagenov tvornički vozač Benjamin Leuchter.