Remix d.o.o. Novosti

Tražite li automobil iz snova? Onda ste kod nas na pravom mjestu. Osigurajte si novo vozilo koje je odmah dostupno ili konfigurirajte svoj željeni model prema svojim željama.

  1. Novosti
  2. Novi T-Cross stigao u Hrvatsku
22.04.2019
NOVOSTI VOLKSWAGENA

Novi T-Cross stigao u Hrvatsku

Novi T-Cross službeno u Hrvatskoj s početnom cijenom već od 128.868kuna. Maksimalna fleksibilnost zahvaljujući inovativnom i prostranomkonceptu unutrašnjosti.

T-Cross stigao u Hrvatsku

Nakon svjetske premijere u Amsterdamu, Šangaju i Sao

Paulu novi T-Cross službeno je stigao i u Hrvatsku. Novi član SUV obitelji marke Volkswagen predstavljen je u Tvornici Kulture u Zagrebu pred velikim brojem predstavnika medija, partnera i prijatelja marke Volkswagen. Novi je T-Cross je praktičan, intuitivan, siguran i cool, a svaki od ovih navoda savršeno ga opisuje. No on je ipak i više od toga, on je svestran, fleksibilan, pouzdan i spreman na sve izazove. S novim T-Crossom nema mjesta za rutinu, a konvencije možete vrlo brzo ostaviti iza sebe.

Svestrani T-Cross upotpunjuje program SUV vozila marke Volkswagen. S dužinom od 4,11 metara i visinom od 1,58 metara T-Cross je urbani crossover koji u svojoj klasi postavlja mjerila na različite načine. Čak će i osnovna verzija ispuniti gotovo svaku želju u pogledu upotrebljivosti, sigurnosti i povezivosti. K tomu je dostupno mnoštvo mogućnosti kombiniranja i oblikovanja koje omogućuju dodatnu individualizaciju. Novi T-Cross i službeno je krenuo u prodaju s cijenom već od 128.868 kn kod svih ovlaštenih Volkswagen partnera.


Novi T-Cross u natuknicama


• Pouzdani benzinski motori: najmanji Volkswagenov SUV kreće s dvama 1 litrenim motorima koji su svoju pouzdanost već na impresivan način dokazali u modelu Polo.

• Agilan nastup: osnovnu verziju predstavlja trocilindrični benzinski TSI motor s benzinskim filtrom za čestice, 70 kW / 95 KS i manualnim 5-stupanjskim ručnim mjenjačem. Snažniji motor (85 kW / 115 KS) dolazi sa 6-stupanjskim ručnim mjenjačem ili opcijskim 7-stupanjskim DSG mjenjačem s dvije spojke.

• Siguran suputnik: za T-Cross su dostupni sustavi potpore koji su do sada bili rezervirani za više klase vozila.

• Samostalna osobnost: crossover model atletskog dizajna i visokog stupnja individualizacije.

• Izražena raznolikost: inovativan koncept unutrašnjosti za maksimalnu fleksibilnost.

• Kompaktni div: dvanaest centimetara kraći od modela T-Roc i unatoč tome pravi model s četvorim vratima.

• Prtljažnik velikana: prostor za odlaganje od čak 1281 litre zahvaljujući pomičnoj stražnjoj klupi i preklopivom naslonu stražnjeg sjedala.

• Volkswagen Connect – inteligentna veza: umreženje i povezivanje s vanjskim svijetom na najvišoj razini. Aplikacija Volkswagen Connect kao osobni asistent za vozilo.

• Dva paketa opreme: Life i Style. Osim toga za Life i Style: paketi dizajna i paketi R-Line.

Pravi frajer za prave frajere.

Novi T-Cross – kompaktan, ali nikako malen. Više prostora za noge putnika ili više mjesta u prtljažniku – svaka se aktivnost može jednostavno realizirati zahvaljujući stražnjoj klupi koja se može pomaknuti za 14 centimetara. Tako se primjerice volumen utovara može povećati s 385 na 455 litara, a s potpuno preklopljenim naslonom stražnjeg sjedala on će porasti čak na 1281 litru. Novi je T-Cross s mnoštvom opreme čak i u svojoj osnovnoj varijanti sve samo ne običan. Osigurava visoku razinu kvalitete: brojne karakteristike opreme poput serijskog radiouređaja „Composition Colour“ i potpore zadržavanja vozila na voznom traku pridonose vašoj udobnosti i sigurnosti.

Zahvaljujući Connectivity opremi novi će T-Cross savršeno komunicirati s vašim smartphoneom. A zahvaljujući inovativnim dodatnim funkcijama poput Active Info Displaya ponudit će vam prije svega jedno: dobar osjećaj jer sjedite u modernom automobilu.

Stalni suputnici: pogledi drugih.

S novim T-Crossom, fleksibilnim, pouzdanim i spremnim na sve avanture, često ćete privlačiti pažnju. Nije ni čudo jer se njegove brojne dodatne funkcije teško mogu ignorirati. Budite blistav primjer drugima: LED glavna svjetla novog T-Crossa, a posebno integrirana LED svjetla za dnevnu vožnju u dinamičnom obliku hokejaške palice, urezat će se u pamćenje zahvaljujući njihovom upečatljivom potpisu. Magnet za poglede predstavlja i kromirani element u braniku u obliku slova O koji uokviruje svjetlo za skretanje. Izaberite T-Cross u Energetic narančastoj ili Makena tirkiznoj boji i garantiramo da će vas svi primijetiti.

Digitaliziran i punog zvuka

Najnoviji Volkswagenov SUV istovremeno se prezentira inovativno digitalizirano: osim što će se bežično punjenje (wireless charging) pobrinuti za dovoljno energije u smartphoneu, četiri USB priključka (dva sprijeda i dva straga) omogućit će reprodukciju omiljenih pjesama. K tomu su opcijski dostupni sustav zaključavanja i pokretanja bez ključa „Keyless Access“ i digitalni cockpit s 8” dodirnim zaslonom infotainmenta i sustavom „Active Info Display“ najnovije generacije. Ljubitelje čistog zvuka impresionirat će opcijski sound sustav „Beats“ koji između ostalog nudi 8-kanalno pojačalo snage 300 W i zaseban subwoofer u prtljažniku.

Brojni sustavi potpore u sklopu serijske opreme

Novi T-Cross raspolaže brojnim sustavima potpore koji su do sada bili rezervirani za više klase vozila. U sklopu serijske opreme dolaze sustav nadzora okoline Front Assist uključujući sustav prepoznavanja pješaka i City funkciju kočenja u nuždi, potpora zadržavanja vozila na voznom traku Lane Assist, potpora za kretanje uzbrdo, potpora pri promjeni voznog traka Blind Spot Detection te potpora izlaska iz parkirnog mjesta koja dolazi u kombinaciji s prethodnim sustavom. K tomu su opcijski dostupni sustav prepoznavanja umora, automatska regulacija razmaka ACC i potpora upravljanja pri parkiranju Park Assist.

Učinkoviti motori

Na početku će T-Cross biti dostupan s dva benzinska motora. Dva 1.0 TSI 3-cilindrična benzinska motora s benzinskim filtrom za čestice razvijaju snagu od 70 kW/95 KS odnosno 85 kW/115 KS. Oba motora ispunjavaju najnoviju normu za ispušne plinove Euro 6d-TEMP. Uskoro će se benzinskim predstavnicima pridružiti i turbodizelski 1.6 TDI motor koji razvija snagu od 70 kW/95 KS. T-Cross u Hrvatskoj starta sa 128.868 kuna za 1.0 TSI 70 kW/95 KS s paketom opreme Life, dok snažniji model sa 85 kW/115 KS i paketom opreme Style košta 146.511 kuna.

Prijava Na newsletter

Sa našim newsletterom redovito ćete primati informacije o nama ka i izbor ekskluzivne ponude vozila!

Upisani podaci ne vrijede. Molimo pokušajte ponovo.

Molimo odaberite oslovljavanje

Nažalost, došlo je do problema kod prijave na newsletter. Molimo pokušajte ponovo kasnije.

checkbox_default

Mnogo hvala

Upravo ste se prijavili na naš newsletter

Uskoro ćete od nas primiti e-mail sa poveznicom potvrde. Molimo potvrdite prijavu otvaranjem poveznice.