Remix d.o.o. Novosti

Tražite li automobil iz snova? Onda ste kod nas na pravom mjestu. Osigurajte si novo vozilo koje je odmah dostupno ili konfigurirajte svoj željeni model prema svojim željama.

  1. Novosti
  2. Volkswagen na 89. Međunarodnom salonu automobila u Ženevi
22.04.2019
NOVOSTI VOLKSWAGENA

Volkswagen na 89. Međunarodnom salonu automobila u Ženevi

Na 89. Međunarodnom salonu automobila u Ženevi, Volkswagen je svijetu predstavio čak četiri modela: ID BUGGY1, Passat2, T-Roc R i Touareg V8 TDI

ID. BUGGY1

Na 89. Međunarodnom salonu automobila u Ženevi, Volkswagen je svijetu predstavio čak četiri modela. Ta četiri modela naglasak stavljaju na dvije teme: električnu mobilnost i performanse.

Stoga, o kojim modelima je riječ?

U Ženevi su predstavljeni modeli:

  • ID. BUGGY1
    osma generacija Passata2
    T-Roc R3
    Touareg V8 TDI.

ID. BUGGY1

ID. BUGGY naglašava jednu od tema iz uvoda; električnu mobilnost, odnosno novi aspekt modularne platforme za električne modele (MEB). Svojim dizajnom ovo konceptualno vozilo suvremena je interpretacija ikone - legendarnog buggyja iz Kalifornije za vožnju po pješčanim dinama.

Cool, otvoreno vozilo bez emisija i vrhunske tehnologije, idealno je za ljetne vožnje po plaži i gradu. Reinkarnacija automobilskog klasika uz visokonaponsku bateriju integriranu u podnici vozila.

Osma generacija Passata2

Osma generacija Passata najnovija je verzija ovog najuspješnijeg modela srednje klase na svijetu. Ističe se tehničkim napretkom uz inovativne značajke kao što su Travel Assist, koji omogućuje djelomično automatiziranu vožnju u gotovo cijelom rasponu broja okretaja te kapacitivno kolo upravljača.

Plug-in hibridni model, Passat GTE3, sada ima znatno veći doseg električne vožnje i može se voziti bez emisija tijekom kratkih vremenskih razdoblja.

T-Roc R3

Volkswagen model T-Roc uveden je 2017. godine te se sada proširuje novim top modelom T-Roc R. Novi model je varijanta kompaktnog crossover modela vrhunskih performansi koja se može pohvaliti jedinstvenim sportskim dizajnom i novooblikovanim prednjim i stražnjim dijelom vozila. Karakteriziraju ga progresivna kombinacija performansi, stila života i fantastične praktičnosti za svakodnevnu upotrebu.

T-Roc R razvila je i testirala tvrtka Volkswagen R, između ostalog i na legendarnoj stazi Nürburgring. Ovog snagatora pokreće 4-cilindrični TSI motor zapremnine od 2,0 litre sa snagom od 221 kW / 300 KS i okretnim momentom od 400 Nm.

Touareg V8 TDI

Novi Touareg V8 TDI ima razinu okretnog momenta od 900 Nm koja je usporediva s onom vrhunskih sportskih automobila. Zauzima vodeće mjesto među snažnim dizelskim SUV vozilima njemačkog proizvođača sa snagom od 310 kW, odnosno 421 KS. 

Osim snage, nudi i visoku razinu udobnosti zahvaljujući standardnom pneumatskom opružju. Svakako valja za istaknuti i informaciju da novi 8-cilindrični motor vrhunske tehnologije ispunjava normu za ispušne plinove Euro 6d-TEMP.

Prijava Na newsletter

Sa našim newsletterom redovito ćete primati informacije o nama ka i izbor ekskluzivne ponude vozila!

Upisani podaci ne vrijede. Molimo pokušajte ponovo.

Molimo odaberite oslovljavanje

Nažalost, došlo je do problema kod prijave na newsletter. Molimo pokušajte ponovo kasnije.

checkbox_default

Mnogo hvala

Upravo ste se prijavili na naš newsletter

Uskoro ćete od nas primiti e-mail sa poveznicom potvrde. Molimo potvrdite prijavu otvaranjem poveznice.