Remix d.o.o. Novosti

Tražite li automobil iz snova? Onda ste kod nas na pravom mjestu. Osigurajte si novo vozilo koje je odmah dostupno ili konfigurirajte svoj željeni model prema svojim željama.

  1. Novosti
  2. Volkswagen je po treći put dobitnik priznanja „Najinovativnija marka“
20.09.2018
NOVOSTI VOLKSWAGENA

Volkswagen je po treći put dobitnik priznanja „Najinovativnija marka“

„Najinovativnija marka“ najprestižnija je priznanje u sklopu Plus X te se dodjeljuje marki koja dobije najveći broj pojedinačnih priznanja te naslov „najbolja automobilska marka“. Treću godinu zaredom Volkswagen je oduševio žiri.

Plus X nagrada

Volkswagen je marka koja je okrenuta budućnosti i koja neprestano postavlja nove standarde dizajna na svjetskoj razini. Upravo iz tih razloga ovoj kompaniji je treću godinu zaredom dodijeljeno Plus X priznanje „Najinovativnija marka“.

Plus X priznanje dodjeljuje se od 2004. Godine markama za naprednost u kvaliteti i iznimno iskustvo koje pruža proizvod. Priznanje se smatra najvažnijim priznanjem za inovacije u području tehnologije, sporta i lifestylea.

Plus X je najvažnije priznanje za inovacije u području tehnologije, sporta i lifestylea

„Najinovativnija marka“  najveće je priznanje u području Plus X te se dodjeljuje kao zlatni trofej. Priznanje se dodjeljuje marki koja dobije najveći broj pojedinačnih priznanja za svoje modele te također nosi naslov „Najbolja automobilska marka“.

Volkswagen je još jednu godinu u nizu ostavio odličan dojam svojim izvrsno odabranim portfeljem koji savršeno odgovara brojnim različitim potrebama kupaca.

Kao dokaz kvalitete može se poslužiti i činjenicom da je stručni žiri odabrao modele Polo, T-Roc, Touareg te Atlas Tanoak i I.D. VIZZION koncept kao proizvod godine u zasebnim kategorijama.

No, nemojmo stati tu.

Pogledajmo i podatak da je stručni žiri modele iz Wolfsburga okrunio ukupno 26 puta ove godine.

Iz svih navedenih razloga marka Volkswagen dobila je priznanje za „Najbolju automobilsku marku 2018.“ U kategoriji proizvođača automobila.

Zahvaljujući 26 okrunjenih priznanja i priznanju „najbolja automobilska marka“ Volkswagen osvojio je i zlatni trofej te najvažnije priznanje – „najinovativnija marka“.

Volkswagen je još jedinu godinu u nizu osvojio žiri i odnio nagradu „najinovativnija marka“

Predsjednik žirija Frank Kreif navodi kako Volkswagen godinama privlači pažnju svojim izvanrednim dizajnom visoke kvalitete i inovativnom tehnologijom. Još jednu godinu u nizu Volkswagen je uvjerio žiri svojim vozilima iz različitih klasa i konceptima budućnosti.

Prijava Na newsletter

Sa našim newsletterom redovito ćete primati informacije o nama ka i izbor ekskluzivne ponude vozila!

Upisani podaci ne vrijede. Molimo pokušajte ponovo.

Molimo odaberite oslovljavanje

Nažalost, došlo je do problema kod prijave na newsletter. Molimo pokušajte ponovo kasnije.

checkbox_default

Mnogo hvala

Upravo ste se prijavili na naš newsletter

Uskoro ćete od nas primiti e-mail sa poveznicom potvrde. Molimo potvrdite prijavu otvaranjem poveznice.