NOVOSTI VOLKSWAGENA
20.09.2018

Volkswagen je po treći put dobitnik priznanja „Najinovativnija marka“

„Najinovativnija marka“ najprestižnija je priznanje u sklopu Plus X te se dodjeljuje marki koja dobije najveći broj pojedinačnih priznanja te naslov „najbolja automobilska marka“. Treću godinu zaredom Volkswagen je oduševio žiri.
Plus X nagrada

Volkswagen je marka koja je okrenuta budućnosti i koja neprestano postavlja nove standarde dizajna na svjetskoj razini. Upravo iz tih razloga ovoj kompaniji je treću godinu zaredom dodijeljeno Plus X priznanje „Najinovativnija marka“.

Plus X priznanje dodjeljuje se od 2004. Godine markama za naprednost u kvaliteti i iznimno iskustvo koje pruža proizvod. Priznanje se smatra najvažnijim priznanjem za inovacije u području tehnologije, sporta i lifestylea.

Plus X je najvažnije priznanje za inovacije u području tehnologije, sporta i lifestylea

„Najinovativnija marka“  najveće je priznanje u području Plus X te se dodjeljuje kao zlatni trofej. Priznanje se dodjeljuje marki koja dobije najveći broj pojedinačnih priznanja za svoje modele te također nosi naslov „Najbolja automobilska marka“.

Volkswagen je još jednu godinu u nizu ostavio odličan dojam svojim izvrsno odabranim portfeljem koji savršeno odgovara brojnim različitim potrebama kupaca.

Kao dokaz kvalitete može se poslužiti i činjenicom da je stručni žiri odabrao modele Polo, T-Roc, Touareg te Atlas Tanoak i I.D. VIZZION koncept kao proizvod godine u zasebnim kategorijama.

No, nemojmo stati tu.

Pogledajmo i podatak da je stručni žiri modele iz Wolfsburga okrunio ukupno 26 puta ove godine.

Iz svih navedenih razloga marka Volkswagen dobila je priznanje za „Najbolju automobilsku marku 2018.“ U kategoriji proizvođača automobila.

Zahvaljujući 26 okrunjenih priznanja i priznanju „najbolja automobilska marka“ Volkswagen osvojio je i zlatni trofej te najvažnije priznanje – „najinovativnija marka“.

Volkswagen je još jedinu godinu u nizu osvojio žiri i odnio nagradu „najinovativnija marka“

Predsjednik žirija Frank Kreif navodi kako Volkswagen godinama privlači pažnju svojim izvanrednim dizajnom visoke kvalitete i inovativnom tehnologijom. Još jednu godinu u nizu Volkswagen je uvjerio žiri svojim vozilima iz različitih klasa i konceptima budućnosti.