Remix d.o.o. Novosti

Tražite li automobil iz snova? Onda ste kod nas na pravom mjestu. Osigurajte si novo vozilo koje je odmah dostupno ili konfigurirajte svoj željeni model prema svojim željama.

  1. Novosti
  2. T-Cross premijera
20.02.2019
NOVOSTI VOLKSWAGENA

T-Cross premijera

Novi T-Cross najava je daljnjeg razvitka Volkswagenovih SUV modela i predstavlja urbano crossover vozilo s markantnim dizajnom.

Novi T-Cross

Volkswagen s modelom T-Cross predstavlja dodatni SUV model. Novi T-Cross svestran je i praktičan SUV model u klasi kompaktnih automobila. Kraći je i stoga prikladniji za gradsku vožnju, mogli bismo reći „zlatna sredina“ između T-Roca i Tiguana. Ukratko, mogli bismo reći da je riječ o urbanom crossover vozilu s markantnim dizajnom.

Koliko je ovo važan model Volkswagenu potvrdio je i sami direktor operacija marke Volkswagen izjavom da u jednom danu predstavljaju novi model i to čak tri puta; u Šangaju, Sao Paulu i Amsterdamu.

Upoznajmo model kojeg toliko hvalimo

T-Cross poseban je po modularnoj poprečnoj platformi (MQB) koja omogućuje smještanje pogonjene prednje osovine u krajnji prednji dio vozila. Njegova ukupna dužina iznosi 4,11 metara, dok međuosovinski razmak od 2,56 metara čini da se vozilo doima zaista veliko. Navedeno također otvara prostor i za prostranu unutrašnjost s dovoljno prostora za pet osoba.

Novi SUV dolazi u tri varijante, odnosno tri motora s turbopunjačem, dva benzinska i jedan dizelski. Benzinski modeli su 3-cilindrični motori te isporučuju snagu od 70 kW/ 95 KS, odnosno 85 kW/ 115 KS. Treći model, dizelski, dolazi u 1.6 TDI  varijanti s 4-cilindričnim motorom sa 70 kW/ 95 KS. Za napomenuti preostaje da sva tri modela zadovoljavaju najnoviju normu za ispušne plinove Euro 6d-TEMP.

Kako je opremljen T-Cross?

T-Cross serijski je opremljen brojnim sustavima potpore za vozača koji su do sada bili isključivo u ponudi viših klasa automobila. Sada ta oprema povećava stupanj sigurnosti, smanjuje opasnost od sudara i poboljšava komfor u vožnji.

Osim toga, serijska oprema uključuje i:

-        Sustav nadzora okoline Front Assist sa sustavom prepoznavanja pješaka

-        City funkcija za kočenje u nuždi

-        Potpora zadržavanja vozila na voznom traku Lane Assist

-        Potpora za kretanje uzbrdo

-        Sustav proaktivne zaštite putnika

-        Potpora pri promjeni voznog traka Blind Spot Detection.

Opcijski je dostupno:

-        Sustav prepoznavanja umora

-        Automatska regulacija razmaka ACC

-        Potpora upravljanja pri parkiranju Park Assist.

T-Crossom Volkswagen dodatno potiče globalnu SUV ofenzivu i najavljuje pogled u budućnost i daljnji razvitak SUV modela.

Prijava Na newsletter

Sa našim newsletterom redovito ćete primati informacije o nama ka i izbor ekskluzivne ponude vozila!

Upisani podaci ne vrijede. Molimo pokušajte ponovo.

Molimo odaberite oslovljavanje

Nažalost, došlo je do problema kod prijave na newsletter. Molimo pokušajte ponovo kasnije.

checkbox_default

Mnogo hvala

Upravo ste se prijavili na naš newsletter

Uskoro ćete od nas primiti e-mail sa poveznicom potvrde. Molimo potvrdite prijavu otvaranjem poveznice.