Remix d.o.o. Novosti

Tražite li automobil iz snova? Onda ste kod nas na pravom mjestu. Osigurajte si novo vozilo koje je odmah dostupno ili konfigurirajte svoj željeni model prema svojim željama.

  1. Novosti
  2. ISPORUČEN DVJESTOTISUĆITI PROIZVEDENI R MODEL
20.09.2018
NOVOSTI VOLKSWAGENA

ISPORUČEN DVJESTOTISUĆITI PROIZVEDENI R MODEL

R modeli Volkswagen automobila izražavaju povezanost s automobilskim utrkama. Iako je riječ o maloj tvrtki koja zapošljava svega 350 ljudi riječ je o velikom uspjehu jer je tvrtka u 15 godina proizvela i prodala 200 000 R modela.

Volkswagen R modeli

Serija proizvodnje modela R započela je 2002. Godine u tvrtki Volkswagen Individual, a prvi lansirani R model bio je Golf IV R32. Tvrtka je 2010. Godine preimenovana u Volkswagen R.

Za one koji se pitaju, slovo R označava riječ „Racing“, odnosno po hrvatski –  utrke te izražava usku povezanost s automobilskim utrkama.

Slovo R označava riječ „Racing“, odnosno utrke

Kako navodi Sven Schuler, direktor za unaprjeđenje poslovanja i digitalizaciju Volkswagen R, strast automobilskih utrka razvija se i dalje te se prilagođava cesti, a to je upravo ono iza čega Volkswagen R stoji. Također navodi i da su Volkswagen R modeli vozila koja imaju „ono nešto“ te da inspiriraju ljude s ukusom za neobično.

Volkswagen R tvrtka je koja zapošljava svega 350 ljudi, a kako navodi izvršni direktor Jost Capito svi zaposlenici doprinose njezinom uspjehu.

Ako se uzmu u obzir svi podaci uspjeh o proizvodnji i prodaji 200 000 automobila u proteklih 15 godina zaista je velik uspjeh.

No, pričajmo malo upravo o tome dvjestotisućitom modelu.

O kojem modelu je riječ?

Kakvu opremu ima?

Dvjestotisućiti model je Golf R s opcijskim Performance paketom opreme i Akrapović ispušnim sustavom.

Dvjestotisućiti model je Golf R s Performance paketom opreme i Akrapović ispušnim sustavom

Osim što je isporuka tog modela velika stvar za tvrtku ni sami vlasnik novog modela nije bio ništa manje oduševljen. Kako navodi jedva je čekao isporuku svog automobila, a to što je baš njegov automobil dvjestotisućiti proizvedeni Volkswagen R čini njegov trenutak još posebnijim. Vlasnik Keith Williamson navodi kako je dugo Volkswagen kupac te da u svojoj kolekciji ima modele Mk IV Golf R32 i Mk V Golf GTI. Također navodi i kako je oduvijek obožavatelj Golfa te da se performanse najbolje ističu u dinamičnim i zabavnim automobilima.

Kao što smo naveli na početku, proizvodnja R modela započela je 2002. Godine, a od tada su uslijedila još 3 Golf R modela te Passat R36, Touareg R50, Scirocco R, Golf R cabrio i Golf R u karavanskoj izvedbi.

Danas je Golf R dostupan kao hatchback i karavan

Danas, u 2018. Godini, Golf R dostupan je kao hatchback i karavan. Oba modela opremljena su dvolitarskim benzinskim motorom s turbopunjenjem i 4MOTION pogonom na sve kotače.

Posebna oprema i R sportski ovjes čine Golf R i Golf R Variant najmoćnijim modelima u širokoj ponudi izvedbe Golf modela.

A sada je vrijeme za vas!

Imate li i vi R model u svojoj kolekciji?

Javite nam se, uvijek smo zainteresirani za vašu priču i spremni ju podijeliti na našim stranicama.

 

Prijava Na newsletter

Sa našim newsletterom redovito ćete primati informacije o nama ka i izbor ekskluzivne ponude vozila!

Upisani podaci ne vrijede. Molimo pokušajte ponovo.

Molimo odaberite oslovljavanje

Nažalost, došlo je do problema kod prijave na newsletter. Molimo pokušajte ponovo kasnije.

checkbox_default

Mnogo hvala

Upravo ste se prijavili na naš newsletter

Uskoro ćete od nas primiti e-mail sa poveznicom potvrde. Molimo potvrdite prijavu otvaranjem poveznice.