Remix d.o.o. Novosti

Tražite li automobil iz snova? Onda ste kod nas na pravom mjestu. Osigurajte si novo vozilo koje je odmah dostupno ili konfigurirajte svoj željeni model prema svojim željama.

  1. Novosti
  2. Farm Show Osijek 2018.
30.09.2018
NOVOSTI VOLKSWAGEN GOSPODARSKIH VOZILA

Farm Show Osijek 2018.

Na međunarodnom poljoprivrednom sajmu održali smo prezentaciju novih gospodarskih vozila.

Farm Show Osijek

Farm Show je međunarodni sajam poljoprivredne mehanizacije koji se održava jedanput godišnje. Mjesto radnje je Sportski aerodrom Čepin u blizini Osijeka te se održavao od 24. do 26. kolovoza.

Organizator ovog sajma je Udruga prodavatelja poljoprivredne mehanizacije i opreme u Republici Hrvatskoj te su se na sajmu osim mehanizacije mogle vidjeti i sjemenske kuće, proizvođači zaštitnih sredstava, gnojiva, ali i pogledati pokusna polja te demonstracija strojeva.

Kako su poljoprivrednici jedni od naših najvjernijih kupaca gospodarskih vozila, ovaj sajam iskoristili smo kako bi predstavili nove Volkswagen modele u našoj ponudi.

Tako posjetitelji koji su nas posjetili na Farm Showu ove godine mogli su vidjeti najnovije modele:

  • -        Amarok Aventura
  • -        Polo
  • -        Golf
  • -        Caddy
  • -        Transporter
  • -        Crafter

Za one koji nas nisu uspjeli posjetiti više informacija o vozilima pružit ćemo u nastavku teksta.

Amarok Aventura

Amarok je novi Volkswagen pickup model na tržištu. Ako ga se mora ukratko opisati to bi bilo riječima; bez kompromisa na terenu, temperamentan na asfaltu. Novi Amarok objedinjuje sve što i očekujete od ekskluzivnog, svestranog vozila iz premium klase: robusnog dizajna i građe, jako puno snage i intuitivne funkcionalnosti. Odlikuje ga sportski i markantan dizajn.

Model koji je mogao biti viđen na Farm Showu bio je opremljen Aventura opremom koja je najluksuznija oprema u kojoj ovaj model dolazi.

Amarok ćete moći detaljnije upoznati u jednom od naših budućih članaka.

Caddy

Novi Volkswagen Caddy prihvaća život onakvim kakav jest; bilo da ide dvoje u kupovinu, petero na ljetni odmor ili sedmero na dječji rođendan. Poput svojih prethodnika ovaj model je pouzdan, fleksibilan i svestran, no u četvrtoj generaciji je još i štedljiviji i udobniji.

Ako pogledamo unutrašnjost i njegovu opremu dolazi uz kvalitetne radio i navigacijske sustave te mobilne online usluge s kojima ćete biti još bolje informirani.

U modelu Caddy očekuje vas generacija motora koja se odlikuje posebno mirnim radom i štedljivošću i koja pritom jamči mnoštvo zabave u vožnji. Svi motori k tome ispunjavaju normu za ispušne plinove Euro 6.

Transporter

Transporter je model koji se nalazi na tržištu već preko 65 godine te je model koji raste zajedno sa zahtjevima tržišta. Teretni prostor je više no ikada simbol funkcionalnosti i svestranosti, a uzorna obrada čini osnovu za učinkovit radni stroj koji je dorastao svojim zadacima.

Oprema u Transporteru pobrinut će se da vaše vožnje budu što ugodnije, bilo da je riječ o inteligentnim mobilnim uslugama ili izuzetno kvalitetnim infotainment sustavima. Inovativni sustavi potpore za vozača i sigurnosni sustavi pružaju vam podršku u kritičnim situacijama te vam pomažu u izbjegavanju opasnosti.

Izrazito kvalitetna unutrašnjost i velik teretni prostor Transportera  impresioniraju svojom funkcionalnošću i svestranošću.

Crafter

Novi Crafter razvijen je u uskoj suradnji s njegovom ciljanom skupinom. Želje i zahtjevi kupaca implementirani su u razvoj novog modela, a rezultat je praktičniji, ekonomičniji i inovativniji model.

Zahvaljujući njegovom inovativnom dizajnu, prvoklasnoj prikladnosti za gradske vožnje s više od 15 sustava potpore za vozača i njegovoj iznimnoj raznolikosti pogona stručni žiri iz 24 zemlje odabrao ga je za International Van of the Year 2017.

Crafter predstavlja gospodarsko vozilo koje je ciljano prilagođeno potrebama svojih korisnika i koje je u klasi najbolje u brojnim područjima.

Za više detalja o bilo kojem modelu slobodno nam se obratite i zatražite ponudu.

 

Prijava Na newsletter

Sa našim newsletterom redovito ćete primati informacije o nama ka i izbor ekskluzivne ponude vozila!

Upisani podaci ne vrijede. Molimo pokušajte ponovo.

Molimo odaberite oslovljavanje

Nažalost, došlo je do problema kod prijave na newsletter. Molimo pokušajte ponovo kasnije.

checkbox_default

Mnogo hvala

Upravo ste se prijavili na naš newsletter

Uskoro ćete od nas primiti e-mail sa poveznicom potvrde. Molimo potvrdite prijavu otvaranjem poveznice.