Remix d.o.o. Novosti

Tražite li automobil iz snova? Onda ste kod nas na pravom mjestu. Osigurajte si novo vozilo koje je odmah dostupno ili konfigurirajte svoj željeni model prema svojim željama.

  1. Novosti
  2. Predstavljen novi Touareg, najnapredniji Volkswagen svih vremena
20.02.2019
NOVOSTI VOLKSWAGENA

Predstavljen novi Touareg, najnapredniji Volkswagen svih vremena

Svoju premijeru doživio je na Zagreb Auto Showu 2018., a sada je došlo vrijeme i za službeno predstavljanje.

VW Touareg event Zagreb

Novi Touareg svoju europsku vice premijeru i prvo službeno pojavljivanjem na hrvatskom tržištu imao je 2018. godine na Zagreb Auto Showu. Na sajmu je odnio i laskavu titulu zvijezde salona – Super Star.

Međutim, u prodaju je krenuo nešto kasnije u rujnu, a službeni događaj obilježen je predstavljanjem automobila u restoranu RougeMarin pred brojnim predstavnicima medija, partnera i pred prijateljima marke Volkswagen.

Iskusite novi Touareg

Na događaju su gosti osim odlične zabave imali priliku i iskusiti novog Touarega te pokazati dominantnost zagrebačkim ulicama. Brojni gosti su tako i iskoristili priliku te provozali Touarega te razgledali noćni Zagreb. Povratkom na događaj gosti su imali priliku upoznati sve inovativne tehnologije kao što su na primjer termalna kamera, head-up display te Innovision cockpit na interaktivnim punktovima.

Najinovativniji Volkswagenov SUV put je u budućnost

Touareg je najnoviji Volkswagenov SUV te je opremljen sustavima povezivosti novog vijeka te revolucionarnom fuzijom sustava potpore, komfornih sustava, sustava svjetala i infotainment sustava, a zahvaljujući svemu nabrojanome definitivno predvodi put u budućnost. Eksterijer automobila odlikuje posebna dinamika, a digitalizirana unutrašnjost korak je u zaista novo doba. Innovision kokpit zaista je impresivan te spaja zaslon digitalnih instrumenata i zaslon infotainment sustava Discover Premium. Navedeno vozaču pruža mogućnost potpune personalizacije novog Touarega, a unutrašnjost postaje digitalna jedinica za rukovanje, informiranje, komunikaciju i zabavu.

Prijava Na newsletter

Sa našim newsletterom redovito ćete primati informacije o nama ka i izbor ekskluzivne ponude vozila!

Upisani podaci ne vrijede. Molimo pokušajte ponovo.

Molimo odaberite oslovljavanje

Nažalost, došlo je do problema kod prijave na newsletter. Molimo pokušajte ponovo kasnije.

checkbox_default

Mnogo hvala

Upravo ste se prijavili na naš newsletter

Uskoro ćete od nas primiti e-mail sa poveznicom potvrde. Molimo potvrdite prijavu otvaranjem poveznice.