NOVOSTI VOLKSWAGENA
20.02.2019

Predstavljen novi Touareg, najnapredniji Volkswagen svih vremena

Svoju premijeru doživio je na Zagreb Auto Showu 2018., a sada je došlo vrijeme i za službeno predstavljanje.
VW Touareg event Zagreb

Novi Touareg svoju europsku vice premijeru i prvo službeno pojavljivanjem na hrvatskom tržištu imao je 2018. godine na Zagreb Auto Showu. Na sajmu je odnio i laskavu titulu zvijezde salona – Super Star.

Međutim, u prodaju je krenuo nešto kasnije u rujnu, a službeni događaj obilježen je predstavljanjem automobila u restoranu RougeMarin pred brojnim predstavnicima medija, partnera i pred prijateljima marke Volkswagen.

Iskusite novi Touareg

Na događaju su gosti osim odlične zabave imali priliku i iskusiti novog Touarega te pokazati dominantnost zagrebačkim ulicama. Brojni gosti su tako i iskoristili priliku te provozali Touarega te razgledali noćni Zagreb. Povratkom na događaj gosti su imali priliku upoznati sve inovativne tehnologije kao što su na primjer termalna kamera, head-up display te Innovision cockpit na interaktivnim punktovima.

Najinovativniji Volkswagenov SUV put je u budućnost

Touareg je najnoviji Volkswagenov SUV te je opremljen sustavima povezivosti novog vijeka te revolucionarnom fuzijom sustava potpore, komfornih sustava, sustava svjetala i infotainment sustava, a zahvaljujući svemu nabrojanome definitivno predvodi put u budućnost. Eksterijer automobila odlikuje posebna dinamika, a digitalizirana unutrašnjost korak je u zaista novo doba. Innovision kokpit zaista je impresivan te spaja zaslon digitalnih instrumenata i zaslon infotainment sustava Discover Premium. Navedeno vozaču pruža mogućnost potpune personalizacije novog Touarega, a unutrašnjost postaje digitalna jedinica za rukovanje, informiranje, komunikaciju i zabavu.